Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-28@22:26:53 GMT

شور حسینی تمام عالم را جذب خود می کند

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۶۹۴۷۵

شور حسینی تمام عالم را جذب خود می کند

حجت الاسلام والمسلمین لطف الله اشراقی استاد حوزه علمیه قم و کارشناس دینی در گفت‌ و گو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب با اشاره به روایتی از پیامبراسلام(ص)، اظهار داشت: قالَ رَسُولُ اللّهِ (ص):  "اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً" ، پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: "براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

(جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)

وی افزود: این حدیث که از زبان نبی مکرم اسلام (ص) صادر شده  مشتمل بر دو اخبار غیبی است که ما را از حوادث آینده مطلع می نماید و این موجب می شود که ما از ملاحظه سند آن بی نیاز گردیم.

حجت الاسلام والمسلمین اشراقی ادامه داد: دو اخبار غیبی از آن چه که در آینده واقع می شود؛ اول،  وجود شور و حرارت حسینی در قلوب مومنین و دیگری سرد و خاموش نشدن این حرارت، علی رغم مخالفت های که در گذشت ایام با آن شده است، می باشد.

وی عنوان کرد: بهترین شاهدش وقایع تاریخ است که متوکل، رضا خان، صدام و ویروس کرونا موفق به خاموش کردن آن نشدند، جریان حوادث چهارده قرن گذشته این اخبار غیبی را به خوبی تصدیق می نمایند و ما چاره ای نداریم که به صحت این حدیث و صدورش از منبع وحی اعتراف کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین اشراقی تصریح کرد: نکته مهم این است که محبین سید الشهداء (ع) در محافظت از حرارت و شور حسینی باید کوشا باشند که بد خواهان به افراط و انحراف نکشانند، و ویروس خطرناک شبهه افکنی را خنثی نمایند "و لا تَبْرُدُ اَبَداً".

وی اضافه کرد: نکته آخر این که شوق مومنین بی جواب نیست ، همانطور که در حدیث قدسی هست که : اگر آن ها می دانستند چه مقدار مشتاق و منتظر آن ها هستم از شدت شوق می مردند " لَو عُلِمَ المُدبِرونَ عَنّی کَیفَ اشتِیاقِی بِهِم وَ انتِظارِی إلی تُوبَتِهِم لَماتُوا شُوقاً الیّ...".

استاد حوزه علمیه قم در پایان تاکید کرد: مهربانی و اشتیاق امام حسین علیه السلام به محبینش بیشتر از این ها است؛  شاهدش هم قبولی نذورات برای امام حسین ع است ، وقتی حاجتمندی نذر می کند که در صورتی که حاجتش برآورده شود ادای نذرش را  بنماید ، پس این نذرهای مومنین مقبول واقع شده که این همه نذورات سرازیر دستگاه امام حسین شده است"انما یتقبل الله من المتقین" .
 
انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: حجت الاسلام اشراقی شور حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۹۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)

فرازی از زیارت عاشورا گویای آن است که باید دید اول‌بار چه کسانی اساس ظلم و جور در حق اهل بیت وحی را بنا نهادند و جایگاهی که خداوند به واسطه پیامبرش به آن انوار مقدس بخشیده بود، سلب کردند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در فرازی از زیارت عاشورا می‌خوانیم «فَلَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً أَسَّسَتْ أَسَاسَ الظُّلْمِ وَالْجَوْرِ عَلَیْكُمْ أَهْلَ الْبَیْتِ؛وَ لَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً دَفَعَتْكُمْ عَنْ مَقامِكُمْ وَ أَزالَتْكُمْ عَنْ مَراتِبِكُمُ الَّتِی رَتَّبَكُمُ اللّٰهُ فِیها، وَ لَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً قَتَلَتْكُمْ وَ لَعَنَ اللّٰهُ الْمُمَهِّدِینَ لَهُمْ بِالتَّمْكِینِ مِنْ قِتالِكُمْ»؛ یعنی خدا لعنت کند امّتی که بنای ستم و بی‌داد بر شما اهل‌بیت را بنیان کردند و خدا لعنت کند قومی که شما را از مقامتان دور کرد و از مرتبه‌هایتان برکنار نمود، مرتبه‌هایی که خدا شما را در آن‌ها جای داد و خدا لعنت کند امّتی که شما را کشتند و خدا لعنت کند آنان را که امکانات و توان جنگ با شما را برای ایشان تدارک دیدند،

در این بخش از زیارت عاشورا 4 مرتبه به چهار گروه لعن فرستاده می‌شود:
1. آنها که اساس ظلم و جور را علیه اهل بیت علیهم‌السلام بنا کردند و آن را عادی‌سازی کردند  2. آنها که اهل بیت را از جایگاهشان منع کردند و مقامی که خداوند به ایشان عطا کرده بود زائل کردند   3. آنها که  دست به قتل ائمه زدند   4. آنها که عامل و زمینه‌ساز قتل عترت شدند.

توطئه معاویه و خط نفاق در بسترسازی واقعه عاشورا عیان بود

این فراز از زیارت عاشورا گویای آن است که واقعه غمبار کربلا دارای پیشینه‌ای عمیق است. فارغ از اینکه به صورت مصداقی به تاریخ قبل از رویداد عاشورا بپردازیم، همین گزاره‌ها در زیارت عاشورا کافی است انسان را با حقیقت ماجرا آشنا کند؛ یعنی باید دید اول‌بار چه کسانی اساس ظلم و جور در حق اهل بیت وحی را بنا نهادند و جایگاهی که خداوند به واسطه پیامبرش به آن انوار مقدس بخشیده بود، سلب کردند. این دو گزاره اول، اساس ماجرای شهادت رساندن امام حسین علیه‌السلام را نشان می‌دهد.

خلاصه وضعیت امت اسلام از رحلت نبوی تا قیام حسینی

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • (عکس) حسین حسینی به جانشینش در استقلال؛ مطمئنم که می‌درخشی
  • سید حسین حسینی و دانیال اسماعیلی فر بخشیده می‌شوند؟
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • آیت‌الله حسینی همدانی: اینکه دانشجویان آمریکایی در آمریکا به خاطر غزه کتک می‌خورند و به زندان می‌روند یعنی غزه پیروز است/ نفرت جهانی از آمریکا کاملاً عیان شده است/ امروز همه مردم آزاده عالم با نفرت فریادشان بر سر اسرائیل بلند است
  • مراسم ویژه خدام حسینی در حرم مطهر امام حسین(ع) عصر جمعه
  • حمایت اساتید حوزه علمیه قم از اجرای طرح «نور» (عفاف و حجاب) فراجا + اسامی
  • فضیلت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)